10 نکته تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
*هنگام افطار از آغاز كردن تغذیه با آب سرد،نوشابه و مانند اینها جدا خودداری كنید.به جای آب سرد كمی آب گرم یا چای میل كنید.
*افطار را با خوردن خرما،كشمش،عسل و بهطور كلی با یك قند طبیعی آغاز كنید.به این ترتیب اشتها كنترل میشود و زیادهخوری كمتر پیش میآید.
* خوردن چای شیرین كمرنگ،شیر گرم،فرنی و حلیم كمروغن در آغاز افطار مناسب است.
*سبزی را در افطار میل كنید.چرا كه خوردن سبزی در سحری ممكن است منجر به تشنگی در طول روز بشود.
*از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری كنید.آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم میشود.
*حتما در غذای افطار و به خصوص سحر میوه میل كنید.علاوه بر میوهجات فصل،از خیسانده برگه آلو،زردآلو،انجیر و مانند اینها هم میتوان به عنوان میوه استفاده كرد.گوجه فرنگی هم میتواند نقش میوه را داشته باشد.
*معده خالی در هنگام افطار تحمل غذای سنگین را ندارد،لذا خوردن غذاهای سهلالهضم و تقریبا نرم برای افطار مناسبتر است.
* اگر تخممرغ میل میكنید در درجه اول به صورت آبپز سفت و در درجه دوم به صورت نیمبند (به شرط آن كه سفیده آن منعقد شده باشد و زرده كمی حالت سفتی به خود گرفته باشد) میل كنید.تخممرغ نیمرو زیانبخش بوده و همچنین دیر هضمتر از تخم مرغ آبپز است.
* بادمجان،فلفل و سایر ادویهها گاهی موجب احساس تشنگی در طول روز میشود.
*از تغییرات شدید در عادات غذایی و خوردن غذاهای نامانوس یا غذاهایی كه برای شما ناراحتی به وجود میآورد لااقل در ماه رمضان خودداری كنید.